KONTAKT

Alžběta Sadílková
Fritzova 1411/3
586 01 JIHLAVA
tel: 739 997 459 (SMS)
prodej171@seznam.cz

ZBOŽÍ V AKCI

cena 450 Kč
skladem
cena 170 Kč
skladem
cena 1 090 Kč
skladem


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

     

    1. Udělujete tímto souhlas e-shopu sadpanenek.cz vedeným Alžbětou Sadílkovou, se sídlem Fritzova 3, 586 01 Jihlava IČ 05725941, zapsáno v Živnostenském rejstříku vedeném v MÚ Jihlava od 18. 1. 2017 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu;
    • informace o zakoupeném zboží
    • recenzi či komentář.

     

    1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
      1. zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

     

    1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:
      1. zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

     

    1. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:
      1. Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
      2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

     

    1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
    2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

     

    1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

     

    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.